VENTILATIE

KB Vochtbestrijding

CONTACTEER ONS

VENTILATIE

Zuivere lucht zonder zorgen

Voor het installeren en onderhouden van uw ventilatiesysteem, of voor een persoonlijke begeleiding van zelfbouwers kunt u rekenen op de deskundigheid van KB Vochtbestrijding in Terhagen. 

Niet alleen staan we in voor het uitwerken en installeren van uw ventilatiesysteem, maar ook voorzien we onze klanten graag van deskundig advies over het gebruik en onderhoud ervan. We nemen onze tijd om uw verwachtingen te bespreken en uw persoonlijke behoeftes te analyseren om zo een ideaal binnenklimaat uit te werken waarbij uw gezondheid op de eerste plaats komt. Dit alles doen we in combinatie met de technische voorschriften en de vooropgestelde regelgeving, uiteraard. Kortom: als expert in ventilatiesystemen, ontzorgen wij onze klanten moeiteloos dankzij onze feilloze service én onze kwalitatieve materialen en systemen. 

Belang van ventilatie

Degelijke ventilatie is in elke woning onmisbaar. Zoals eerder gezegd, zorgt ventilatie namelijk voor een continu aan- en afvoer van frisse en droge lucht, wat onontbeerlijk is wilt u kunnen genieten van een gezond leefklimaat in uw woning. 

Is uw woning (of bepaalde kamers) niet voorzien van een ventilatiesysteem? Dan kunt u te maken krijgen met een te hoge luchtvochtigheid, natte oppervlakken en uiteindelijk ook schimmelvorming. Niet alleen uw gezondheid zal eronder lijden, maar ook kunnen de bouwmaterialen van uw huis verweken en verzwakken, wat betekent dat de constructie van uw woning in gevaar kan komen. 

Gebruiksvriendelijk ventilatiesysteem D

Als u op zoek bent naar een gepast systeem om uw woning te ventileren, dan is ventilatiesysteem D een uitstekende keuze. Dit systeem voert gelijke hoeveelheden lucht af en daarnaast wordt de afgevoerde warmte gerecupereerd. Ventilatiesysteem D is erg gebruiksvriendelijk aangezien alles automatisch geregeld wordt. Wist u trouwens dat de aangevoerde lucht gezuiverd wordt zodat vocht en vuil geen kans krijgen? Wanneer u last heeft van bepaalde allergieën, kan het systeem beroep doen op een speciale elektrische filter die huisstofmijt en pollen tegenhoudt, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw gezonde omgeving. 

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Laat u dan verrassen door de esthetische soberheid/schoonheid van een ventilatiesysteem D: het gebrek aan raamroosters komt het uitzicht van uw systeem alleen maar ten goede, en bovendien wordt het lawaai ook tegengehouden omdat er geen roosters aanwezig zijn. Win-win, dus!

Ook voor opstijgend vochtgyprocwerken, kelderdichting en pleisterwerken kunt u terecht bij KB Vochtbestrijding, neem gerust contact op voor meer informatie.