EEN GEZONDE WONING!

Er gaat  niets boven

Last van optrekkend of opstijgend vocht? Wordt uw kelder geteisterd door vochtproblemen? KB Vochtbestrijding en Pleisterwerken zoekt de oorzaak van de vochtige ellende en bezorgt u (weer) een gezonde woning!

Gratis offerte Contacteer Ons
Over ons

Wat doen wij

Last van optrekkend of opstijgend vocht? Wordt uw kelder geteisterd door vochtproblemen? KB Vochtbestrijding en pleisterwerken in Terhagen zoekt de oorzaak van de vochtige ellende en bezorgt u opnieuw een gezonde woning. De gezondheid van onze klanten komt op de eerste

Feature Icon

Één zaakvoerder

Één zaakvoerder, dat betekent ook één contactpersoon en een gepersonaliseerde service om U tegen te zeggen.

Feature Icon

25 jaar ervaring

KB Vochtbestrijding in Terhagen is al meer dan 25 jaar een vaste waarde als het aankomt op alle vochtbestrijdingswerken in de Rupelstreek.

Feature Icon

Ruimer Antwerpen

In de ruimere omgeving van Antwerpen helpt zelfwerkend patroon Kevin Bax heel wat klanten van hun vochtige woning of kelder af.

speaker
Feature Icon

Oog voor detail

Zaakvoerder Kevin Bax heeft oog voor detail en levert een mooie kwaliteit voor een sterke prijs. Wij bezorgen u overigens een duidelijk plan van de termijnen binnen dewelke uw werken klaar zullen zijn.

Feature Icon

Zelfwerkend patroon

Vanaf het eerste contact tot het einde van de werken doet de zaakvoerder alles zelf. Op die manier garanderen we u een piekfijn resultaat dat geleverd werd door een échte specialist.

Feature Icon

Belgisch bedrijf

KB Vochtbestrijding is een op en top Belgisch bedrijf, wat uw garantie is op een correcte en feilloze samenwerking.

Onze expertise

Vochtbestrijding

KB Vochtbestrijding hanteert niet alleen de beste, maar ook de meest vooruitstrevende technieken, of het nu om vochtbestrijding, kelderdichting of pleisterwerken gaat. Al onze diensten worden uitgevoerd door een vakman die echt van aanpakken weet.

Een muffe geur in uw woning, schimmels in de kamers, een energierekening die plots exponentieel toeneemt, … De invloed en gevolgen van het weer op uw gevel en op uw buitenmuren, zijn niet te overzien. Daarom raden we u steeds aan om uw woning preventief te laten behandelen zodat vochtproblemen vermeden kunnen worden. Heeft het vocht op één of andere manier toch z’n weg naar uw woonst gevonden? Geen paniek, dan is KB Vochtbestrijding uw redder in nood.

Belgisch bedrijf
KB Vochtbestrijding is een op en top Belgisch bedrijf, wat uw garantie is op een correcte en feilloze samenwerking. 

Kwalitatieve materialen
KB Vochtbestrijding hanteert niet alleen de beste, maar ook de meest vooruitstrevende technieken, of het nu om vochtbestrijding of pleisterwerken gaat. 

Gratis diagnose en correcte prijzen
Nog een voordeel van het feit dat alle werken uitgevoerd worden door de patroon zelf: de tarieven kunnen stevig gedrukt worden én u heeft recht op een gratis diagnose zodat het probleem duidelijk gesteld kan worden alvorens de werken van start gaan. 

30 jaar garantie
Ook na de werken kunt u nog beroep doen op de uitstekende service van KB Vochtbestrijding. U geniet van 30 jaar garantie bij opstijgend vocht.

Onze diensten

VOCHTBESTRIJDING

VOCHTBESTRIJDING

Een muffe geur in uw woning, schimmels in de kamers, een energierekening die plots toeneemt, … De invloed en gevolgen van het weer op uw gevel en op uw buitenmuren, zijn niet te overzien.
KELDERDICHTING

KELDERDICHTING

Grondwater en lekken zijn vaak de oorzaak van vochtproblemen in kelders. Een kelder is nochtans onmisbaar wilt u een stevige fundering en een stabiele woning hebben.
PLEISTERWERKEN

PLEISTERWERKEN

Onvolmaaktheden van uw plafonds en/of muren, u krijgt er liever niet mee te maken. Daarom doet u best beroep op een ervaren stukadoor, en die vindt u bij KB Vochtbestrijding.
GYPROCWERKEN

GYPROCWERKEN

De balken aan uw plafond beginnen u te storen? De leidingen langs uw muren zijn een doorn in het oog? Dan hebben wij de perfecte oplossing in huis: gyproc!
VENTILATIE

VENTILATIE

Voor het installeren en onderhouden van uw ventilatiesysteem, of voor een persoonlijke begeleiding van zelfbouwers kunt u rekenen op de deskundigheid van KB Vochtbestrijding in Terhagen.
CONTACTEER ONS

CONTACTEER ONS

Negeer uw vochtproblemen niet langer en contacteer KB Vochtbestrijding voor een gezonde en veilige woning. Wij helpen u graag verder en delen onze kennis en kunde graag met u.