PLEISTERWERKEN

KB Vochtbestrijding

CONTACTEER ONS

Kwalitatieve pleisterwerken

Onvolmaaktheden van uw plafonds en/of muren, u krijgt er liever niet mee te maken. Daarom doet u best beroep op een ervaren stukadoor, en die vindt u bij KB Vochtbestrijding. 

Voor het bepleisteren van uw muren en plafonds, kunt u bij ons rekenen op degelijk vakmanschap. Onze afwerkingen gebeuren steeds erg nauwkeurig en met ook voor detail, volledig volgens de wensen van onze dierbare klanten. Want… klant is koning! 

Pleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie

Bent u bezig met een nieuwbouwproject? Wilt u uw woning renoveren? Kunt u hulp gebruiken bij het bepleisteren van een klein of groot bouwproject? Vakman Kevin Bax van KB Vochtbestrijding is hoe dan ook uw man! Kleinere klussen zoals het bepleisteren van uw toilet, van badkamers, … behoren ook tot onze mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij perfect hoe we ons grondig moeten voorbereiden opdat uw eindresultaat helemaal geslaagd zou zijn. 

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen, komen de pleisterwerken op een bepaald moment aan bod. Een echte vakman zoals Kevin Bax weet dan ook als geen ander waarop te letten tijdens deze werken. Kwalitatieve bepleistering is een van de belangrijkste stappen in de afwerking van uw (ruw)bouw. 

Wanneer KB Vochtbestrijding de pleisterwerken voor uw nieuwbouw- of renovatieproject heeft uitgevoerd, kunt u er zeker van zijn dat uw interieur er eentje zal zijn om U tegen te zeggen. Al uw leidingen, al uw kabels, alle oneffenheden, … zullen netjes weggewerkt en verborgen zijn. Bent u ook overtuigd van onze kwaliteiten als het aankomt op pleisterwerken? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen.