GYPROCWERKEN

KB Vochtbestrijding

CONTACTEER ONS

Veelzijdige gyproc

De balken aan uw plafond beginnen u te storen? De leidingen langs uw muren zijn een doorn in het oog? Dan hebben wij de perfecte oplossing in huis: gyproc! Of het nu gaat over eenvoudige of complexe constructies, over projecten die over een langere periode lopen of op korte termijn dienen te gebeuren; met gyproc is werkelijk alles mogelijk. 

Gyproc is een vorm van droogbouw en is perfect om scheidingswanden te creĆ«ren, verlaagde plafonds te construeren of om storende elementen in uw woning te bedekken. Als ervaringsdeskundigen kennen we bij KB Vochtbestrijding alle kneepjes van het vak om op een efficiĆ«nte manier eenvoudige en complexe constructies in uw woonst te vervaardigen. 

Meer dan alleen gyprocwerken

Contacteer KB Vochtbestrijding eveneens voor het aanpakken van uw vochtproblemen in huis of voor hoogwaardige bepleistering, zowel binnen als buiten. Kwalitatieve pleisterwerken die door onze vakmannen gerealiseerd worden, vormen de basis voor een perfecte afwerking van uw wanden en plafonds. U zult binnen een mum van tijd uw werken kunnen verderzetten op een mooi en egaal werkoppervlak, met een piekfijn eindresultaat als gevolg. 

Ook voor opstijgend vochtgyprocwerkenkelderdichting en pleisterwerken kunt u terecht bij KB Vochtbestrijding, neem gerust contact op voor meer informatie.