KELDERDICHTING

KB Vochtbestrijding

CONTACTEER ONS

KELDERDICHTING

Kurkdroge kelders

Grondwater en lekken zijn vaak de oorzaak van vochtproblemen in kelders. Een kelder is nochtans onmisbaar wilt u een stevige fundering en een stabiele woning hebben. 

Ook is uw kelder vaak een opslagruimte voor allerlei belangrijke en minder belangrijke zaken: uw boiler staat er misschien, u stockeert er spullen van de kinderen die u niet wilt weggooien, … Met andere woorden: een goed onderhouden kelder, is goud waard. 

Doe beroep op de expertise van KB Vochtbestrijding en geniet op 1, 2, 3 van een vochtvrije kelder die volledig waterdicht is. Zoekt u een vakman om uw woning te voorzien van ventilatie zodat u de huidige topconditie ervan kunt bewaren? Of wilt u voor de zekerheid de muren van uw kelder laten injecteren zodat u ongemakken in de toekomst kunt vermijden? Ook dan is zaakvoerder Kevin uw ideale partner. 

Permanente oplossing dankzij een specialist 

Door de druk die grondwater teweegbrengt, kunnen uw keldermuren aangetast worden door waterinfiltratie. Het gevolg daarvan is dat de luchtvochtigheid in uw gebouw stijgt en het danig aantast door het vocht. Gelukkig bieden we bij KB Vochtbestrijding maatwerk om uw kelder, uw keldermuren of -vloer professioneel tegen vocht te behandelen.

Hoewel u zelf kunt proberen om uw kelder te dichten, raden wij u aan om een specialist te raadplegen wilt u een permanente oplossing bekomen. Een kelder volledig waterdicht maken, doen we bij KB Vochtbestrijding zonder enige moeite. We opteren daarbij om langs binnen en buiten uw keldermuren af te dichten en aan te pakken, aangezien een kelderdichting van buiten slechts een oppervlaktebehandeling is die overigens praktisch niet altijd haalbaar is. Ook voor opstijgend vochtgyprocwerkenventilatie en pleisterwerken kunt u terecht bij KB Vochtbestrijding, neem gerust contact op voor meer informatie.