VOCHTBESTRIJDING

KB Vochtbestrijding

CONTACTEER ONS

Vochtbestrijding

Een muffe geur in uw woning, schimmels in de kamers, een energierekening die plots exponentieel toeneemt, … De invloed en gevolgen van het weer op uw gevel en op uw buitenmuren, zijn niet te overzien. 

Daarom raden we u steeds aan om uw woning preventief te laten behandelen zodat vochtproblemen vermeden kunnen worden. Heeft het vocht op één of andere manier toch z’n weg naar uw woonst gevonden? Geen paniek, dan is KB Vochtbestrijding uw redder in nood. We gaan op zoek naar de oorzaak van uw vochtproblemen en pakken ze bij de wortels aan. Afhankelijk van de hoogtes, de lagen en de hoeveelheid die geïnjecteerd moet worden, stellen we een offerte op maat op. Uw vochtvlekken zullen in een mum van tijd verdwenen zijn dankzij onze deskundige aanpak. 

Verschillende soorten vochtproblemen

Vochtproblemen kunnen op elk moment voorkomen, zowel tijdens de zomer als tijdens de winter. Ook na een zonnige en dus droge periode kunnen vochtproblemen ontstaan in uw huis, aangezien één van de voornaamste oorzaken vaak een gebrek aan ventilatie is. 

Merkt u schimmelvorming op in uw kamers? Of erger nog: merkt u zwammen op, met houtrot als gevolg? Komt het behang van uw muren, de bekleding of de pleisterlagen los? Heeft u last van ademhalingsstoornissen of allergieën en vermoedt u dat de aanwezigheid van huismijt daar iets mee te maken heeft? Opstijgend vocht veroorzaakt tal van problemen, maar geen enkel probleem is te complex voor vakman Kevin Bax. Dankzij de jarenlange ervaring kan hij als geen ander de precieze oorzaak van uw vochtprobleem blootleggen zodat een bestrijding op maat gehanteerd kan worden. Alle werken worden even nauwkeurig en met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid uitgevoerd. Ook voor kelderdichting, gyprocwerken, ventilatie en pleisterwerken kunt u terecht bij KB Vochtbestrijding, neem gerust contact op voor meer informatie.

Message me on Facebook Messenger