Behoefte aan vochtbestrijding?
U bent bij mij aan het juiste adres

 

Vochtbestrijding door KB Vochtbestrijding

Vocht in uw woning kan een erg groot probleem zijn. Niet alleen de woning wordt aangetast, maar ook de gezondheid kan achteruitgaan door vocht. Er zijn verschillende oorzaken van vocht, u kunt een lekkage in uw woning hebben of kleine gaten in uw dak. Goede bescherming is nodig om uw woning te beschermen. Grijpt u te laat in, dan zal het vocht zich kunnen verspreiden en is er nog maar één antwoord: vochtbestrijding.

Vochtbestrijding: hoe gaan we te werk?

Kelderdichting – Een kelder kan de grootste oorzaak van vocht in uw woning zijn. Doordat deze zich onder de grond bevinden is er een hogere kans op lekkages. Bij een lekkage is vochtbestrijding de enige oplossing. Aan de binnenkant wordt de muur gerepareerd zodat de lekkage gedicht is. Dit is een efficiënte manier van vochtbestrijding, u zult geen last meer ervaren van de lekkage.

Muren impregneren – Een lek in de muur kan veel schade aanbrengen aan uw woning en uw eigendommen. Waterschade is zonde, vochtbestrijding in de vorm van het impregneren van de muren voorkomt dit dan ook in de toekomst. Zo bent u gegarandeerd van een lekvrije woning.

Waarom kiest u voor KBVochtbestrijding?

Ik bied u enkel de beste vochtbestrijding.
U kunt een gratis diagnose aanvragen.
Eerdere klanten zijn erg tevreden.
U krijgt 30 jaar garantie bij opstijgend vocht.
Vochtbestrijding is mijn vak.

Vraag direct een vrijblijvende diagnose aan en ik zal u persoonlijk adviseren.

U kan mij telefonisch contacteren op 03 844 0036 of eenvoudig contact met me opnemen via de contactpagina.

vchtbstrdng